Петров: Надявам се всички да се раздадат на 100%

14:37
Петров: Надявам се всички да се раздадат на 100%
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че очаква пълно раздаване на терена от страна на своите играчи при утрешното гостуване на Монтана.

На обичайния си брифинг преди последния кръг от есенния полусезон, Петров коментира и отсъствието от групата на Дарко Тасевски, Кирил Акалски и Христо Йовов.

"Дарко Тасевски получи нова контузия днес, отново в прасеца, и отпадна от групата за двубоя с Монтана. Йовов пък продължава да се готви за много важния ни мач в Европа след този с Монтана. Акалски се разболя. Милиев също има проблем, но за него ще се решава накрая", сподели Петров, който върна в групата Георги Петков след продължително отсъствие на стража от нея.

"Имахме различна идея за мача, но се появи проблем. Спокойни сме и това е шанс за останалите да блеснат. Работихме добре през седмицата", продължи наставникът на "сините".

"Успяхме да изгледаме доста мачове на Монтана. Наясно сме със силните и слабите им страни. След този мач ще си правим оценка на полусезона", смята специалистът.

Той коментира и дошлия вчера на проби в клуба френски ляв бек Жан Кристоф Вержерол.

"Рано е да се говори за французина. Нищо не мога да кажа. Пристигна като ляв бранител. Висок, здрав футболист", сподели Петров.

"Последните няколко дни работихме с настроение. Може би има лека психическа умора. Длъжни сме обаче да дадем максимума от себе си, за да спечелим всички възможни точки до края. Да се надяваме, че всички ще се раздадат на 100% в утрешния мач", завърши Ясен Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация